Germanium i kampen mot kreft

  • Germanium: Oksygenleverandør  – utdrag fra Dr. Atkins bok.
    Germanium finnes naturlig i matvarer som hvitløk, ginseng, chlorella og forskjellige sopper, og vakte adskillig oppmerksomhet da det ble påvist at det leverer mer oksygen til kroppsvev. Selv om mineralet ikke er essensiellt, har det vist seg at stoffet kan bidra til å behandle kreft, gikt, benskjørhet, Candida albicans, AIDS og andre virusinfeksjoner. Det kan også akselrere sårheling og lindre smerter.
    Atkins har gitt germanium til et stort antall kreftpasienter som i alle tilfellene har fortalt om forbedring i allmentilstanden. Vitenskaplig forskning forklarer hvorfor. Germanium, særlig sesquioksid, styrker immunforsvaret, hindrer skader fra frie radikaler, hjelper kroppen til å bli kvitt giftstoffer som svekker immunforsvaret og skaper oksygenproduksjon inne i vevcellene. Begge disse mekanismene representerer en akseptert behandlingsmåte som får overtaket på en ondartet prosess. Kombiner disse effektene med andre naturlige, ufarlige stoffer som gir lignende fordeler, og du vil kanskje forstå hvorfor komplimentær kreftterapi oppnår så mange suksesser Oksygen er bannlyst for kreftceller. De krever oksygenfrie (anaerobe) omgivelser for å formere seg. Germanium er enestående godt egnet til å favorisere veksten av normalt vev til fortrengsel for en ondartet invasjon.
  • GRATIS prøver og brosjyre på Sizzling Minerals

Her en noe av informasjonen vi har funnet på YouYube

Innholdet i disse sidene er ment for utdannelse. Ekstra inntak av vitaminer og mineraler må ikke erstatte et variert kosthold. Konferer alltid med din lege før du endrer medisinering.