Overvekt

Det kommer mer info her snart. Det finnes mange teorier, og mange virker på kort sikt, men så snart man slutter, går man opp igjen.

FØLGENDE RÅD HAR VI TRO PÅ:

Vi er sikre på at dersom du får i deg det kroppen trenger av næring (60 mineraler, 16 vitaminer, aminosyrer og essensielle fettsyrer) så vil ikke kroppen (hjernen) ønske at du putter i deg mer.

Mye mat er designet til å gi nytelse til hjernen – tilsatt stoffer som hjernen oppfatter som noe du bare MÅ ha igjen..

IKKE DRIKK LETTBRUS ELLER SPIS LETTPRODUKTER. Undersøkelser fra USA fra 2005 viser at dette øker dine sjanser for å gå opp i vekt. Dette er kanskje vanskelig å forstå, det forklares i videoen ovenfor. Den første gangen vi så dette var i bøker av Atkins, som var tidlig ut med å advare mot lettprodukter.

Få i deg naturlig fett – fet fisk fra havet (ikke opprett), kjøtt fra land der dyrene spiser gress (rema 1000 har kjøtt fra Uruguay/Brasil som er garanter fra dyr som spiser gress), gammeldags smør (Kviteseidsmør eller økologisk smør – finnes i Sverige), hold deg unna margarin og mat stekt i eller som inneholder transfett – pommes frites, hurtigmat, frossen hurtigmat, og mye mer.

Ikke stek maten mye. Kjøtt må være stekt ikke mer enn medium!! Godt stekt øker risiko for kreft! fordi fettet er ikke sunt lenger..

Kvaliteten til maten du spiser har mye å si.. Hold deg unna prosessert mat, dvs: lag maten fra bunnen av slik din bestemor gjorde… (forklaringer på videoen over) Prosessert mat inneholder lite næring og mange kalorier. Vi kommer med tips og oppskrifter etterhvert.. Meld deg på vår mailingliste..

Visualiser deg selv prøve klær som er den størrelsen du ønsker – bruk gjerne rolig musikk i bakgrunnen. (www.tronmusic.no). Desto mer detaljer, dess bedre virker dette. At folk sier til deg; så slank du har blitt, at du er i et prøverom og får på deg mindre størrelser enn før osv…

Spis mest mulig økologisk, dette inneholder mye mer næring som kroppen din trenger.

Unngå mat med mye tilsetningsstoffer, spesiellt nitritter og nitrater.

Brød, sukker, pasta, pizza etc bør unngås mest mulig hvis du vil gå ned i vekt. Spis salater, egg, kylling – alt mest mulig økologisk.

Ting med lang holdbarhet betyr at det er mange tilsetningsstoffer… lag brød selv med økologiske ingredienser. oppskrift kommer.

Vi kommer med oppskrifter og tips etterhvert..følg med og meld deg på mailliste.

GRATIS prøver og brosjyre på Sizzling Minerals

Dr Wallach mener hoved-årsaken til fedme er at det ble fjernet fett fra maten!!! Se starten på denne videoen:

Innholdet i disse sidene er ment for utdannelse. Ekstra inntak av vitaminer og mineraler må ikke erstatte et variert kosthold. Konferer alltid med din lege før du endrer medisinering.