Simply Naturals – Cardio Flow – nitric oxide

Blodomløpet ditt er noe av det viktigste å holde optimalt.   Se denne videoen:

 

 

Hva er Cardio Flow?
Cardio Flow er hovedsaklig bestående av 2 aminosyrer; L-Argenin og L-Sitrulin Complex.

Cardio Flow er basert på den fantastiske oppdagelsen og gjennombruddet gjennom forskning gjort av Dr. Louis Ignarro Phd for opptimal Cardiovascular Hjerte Helse.

Cardio Flow er laget for opptimalt opptak i blodet, og er en sugetabletter som er patentert for dette.

Cardio Flow utløser Nitrogenoksid (NO) på innsiden av blodårene.

Cardio Flow gjør at cellene i kroppen kommuniserer bedre.

Cardio Flow hjelper proteinene til å bygge muskler og L-Argenin er brukt av vektløftere og kroppsbyggere i mange år.

Nitrogenoksid (NO) kalles også livets molekyl og ble i 1992 kåret til «Årets molekyl» av Science magazin. I 1998 fikk tre forskere, Robert Furdhgott, Luis Ignarro og Ferid Murad, Nobelprisen i fysiologi/medisin for oppdagelsen av signalegenskapene til Nitrogenoksid.

Her er en video med Dr. Luis Ignarro som forteller om hans oppdagelse og hva som skjer med kroppen.

Vitenskapelig litteratur som omhandler NO har siden 1998 vokst enormt, og det finnes mer enn 70 000 vitenskapelige artikler om enkelte aspekter ved Nitrogenoksid og dets meget positive innvirkning hva angår pasientbehandling.

Nitrogenoksid bringer bedre helse til millioner av mennesker verden over.

Cardio Flow ble lansert i England i 2016 og er i dag en av de beste produktene for å forbedre folks helse ved å utløse Nitrogenoksidgass på innsiden av blodårene.

Cardio flow koster under 250 kr pr måned som autoship, litt mer ved enkeltbestilling. Kontakt oss på helse@tronmusic.no for mer info om bestilling (eller ring Tron på 9201 3839). Vi har også et lite lager på Skjetten hvis du vil prøve en uke eller 2.

Dr. Solomon Snyder – direktør for nevrovitenskap ved Johns Hopkins Medical School har uttalte at han gjennom 25 års forskning – aldri har sett et molekyl (NO) som så gjennomgripende påvirker normale og unormale kroppsfunksjoner.

Nitrogenoksid går for å være kroppens viktigste «signal»- eller «budbærer-molekyl», dette – selv om dets levetid kun er noen få sekunder. Men allikevel klarer det å sette i gang en rekke prosesser som involverer en omfattende rekke fysiologiske funksjoner som kontrollerer blodomløp, betennelse, læring og hukommelse, fordøyelse og potens for å nevne noen av fordelene.

En av de viktigste funksjoner Nitrogenoksid har er å kontrollere blodtrykket ved å få blodkarene til å slappe av og utvide seg. Dette kompenserer for trykket på hjerte. Dette forbedrer blodstrømmen og motvirker at blodet klumper seg.

Dette har dyptgripende konsekvenser for behandling av kardiovaskulære sykdommer.

 

Uttalelse av Geir Olav Nikolaisen:
«Det er dette som fikk meg selv tilbake til livet når mitt blodtrykk målte 200/180! Jeg hadde gått med for høyt blodtrykk over en lengre periode og hele helsebilde var på vei nedover.

Da jeg selv fikk raske og positive resultater økte straks min interesse for aminosyrene L-Argenine og L-Citrulline og Nitrogenoksidet og hva dette utløser på innsiden av blodårene. Jeg fant også ut at miljøet rundt cellene som laget Nitrogenokid må være mest mulig basiske for optimal produksjon av denne «helsegassen».

Ved trening og turer i skog og fjell opplevde jeg bedre pust, mindre støl muskelatur, lettere for å bære tungt og jeg kunne presse på mer i bakker.

En venn av meg som ble målt med for høyt blodtrykk klarte ved hjelp av 3-4 Cardio Flow-tabletter på en dag, å normalisere blodtrykket! (på forespørsell kan navn oppgis).

En av våre brukere på mer enn 70 år kunne fortelle meg etter bruk av Cardio Flow, Sizzling minerals og våre vitaminer og få en måling på kroppen som var 20 år yngre enn hans biologiske alder.

Det skal sies at riktig og sunn mat alltid er å anbefale, men dette alene er ikke nok da viktige stoffer i maten utarmes fordi dyrkbar jord ikke lengre har det samme næringsinnholdet som før. Mye av maten stråles og sprøytes med midler som åpenbart ikke har positive effekter på kroppen.

Produktene fra Simply Naturals er rene og effektive, dette merkes hos de fleste med gode resultater og helsemessige fordeler.»

Kontakt oss via mail til: helse@tronmusic.no eller ring Tron på 9201 3839.