Simply Naturals – 75 mineraler – et av verdens beste mineraltilskudd

Bilde2

fbq(‘track’, ‘ViewContent’);

  • Vet du at uten mineraler fungerer ikke vitaminer?
  • Linus Pauling, som fikk Nobelprisen 2 ganger uttalte: «The root of all disease is directly related to a lack of minerals«
  • Mineraler fungerer i kroppen vår på samme måte som tennplugger i en bil..
  • Mineraler er essensielle for å holde kroppen i gang og utføre de oppgaver kroppen jobber med 24 timer i døgnet.
  • Vet du at det blir mindre og mindre mineraler i maten vi spiser? Mange får ikke i seg mer en 8 til 10 mineraler, mens kroppen vår trenger 60 mineraler hver dag (ifølge eksperter).
  • I forhold til for 50 år siden er det mellom 50 og 80% mindre mineraler i jorda ifølge helseorganisasjoner.
  • Dr. Gary Price-Todd har uttalt: «The human body needs at least 60 minerals to maintain a disease and ailment free state, but only 8 are available in any quantity in most of the food we eat today«.
  • Mineraler finnes overalt i kroppen og er med på det meste av det som skjer når kroppen jobber døgnet rundt for å holde alle funksjoner i gang. Magnesium alene er med på over 300 funksjoner i kroppen.
  • De fleste mineraler som finnes i multivitaminer er ikke plantebaserte og kun 10-15% tas opp av kroppen!!

Mineraler kommer fra jorda og fra vann, planter som vokser opp, dyr som spiser gress og alt som vokser fra bakken. Det store problemet er imidlertid at med kommersielt jordbruk,  sprøytemidler, kunstgjødsel, sur nedbør, plantevernmidler og forurensninger mm, blir det mindre og mindre mineraler i jorda og dermed i maten vi spiser. Det gjør det ikke bedre at mye frukt og grønnsaker transporteres langt (mye høstes også alt for tidlig, før næringsstoffene er utviklet), at mye mat prosesseres, kokes eller stekes før vi spiser den og mister dermed mye av næringen.

Forskere i WHO og UNICEF, Royal Ministry of agriculture og andre har konstatert at det er ca 82% mindre mineraler i jorda i USA enn for 50 år siden, i Europa ca 72% mindre mineraler. I Norge forhåpentligvis  noe mer mineraler.

Det finnes mange multivitaminer som inneholder mineraler, men mange av dem er kunstig laget og kroppen vår skjønner ikke hvordan den skal ta den opp, så mesteparten forsvinner ut igjen.

Kroppen vår jobber døgnet rundt for at kroppen skal være frisk og fungere optimalt. Hvis vi ikke får i oss nok mineraler, vitaminer, aminosyrer og essensielle fettsyrer, kan dette være en alvorlig trussel mot helsen. Hvis man trener eller utfører idrett eller andre store belastninger på kroppen, er behovet for mineraler ekstra stort!!

Dette er en viktig video om mineraler:

Sizzling Mineral Video..
For more information on Sizzling Minerals contact
the person who referred you to this video…

Det finnes mye informasjon på youtube om mineraler og om simply naturals.

Se på denne brosjyren

Simply Minerals brosjyre

Simply Minerals brosjyre

Disse mineralene koster kun ca 10 nkr pr dag. (normalt måneds-forbruk send hjem til deg). NÅ sendes de til Norge.

Fyll ut dette skjemaet for prøver og brosjyre: Gratis prøver og brosjyrer

Her er noen av de 75 mineralene du finner i Sizzling Minerals. NB Alle tas opp nær 100%.
NB! NY versjon av mineralene med 200 mg magnisium, 255 mg kalium og 45 mg fosfor i tillegg til mineralblandingen. 

Trykk her for å lese mer om mineralene og deres funksjoner i kroppen.

Sizzling Minerals er ikke ment å kurere sykdommer eller erstatte et sunt kosthold.

Opplysninger på dette webområdet er ment for utdannelse.

Lytt alltid til din fastlege før du endrer din medisinering.

NÅ er Sizzling minerals og Simply naturals’ andre produkter som 16 essensielle vitaminer, C-vitaminer, Krillolje, Curcumin, Cardioflow og weightloss tilgjengelige i Norge. Du kan abonnere på det som kunde eller distributør eller bestille når du ønsker. Alle produkter koster under 300 kr for normalt månedsforbruk inkludert porto til din postkasse. Kontakt oss på helse@tronmusic.no  så kan vi sette opp en konto for deg.