Sinkmangel

  • Sink: «Styrker immunforsvaret, heler sår.
   Sink er viktig for god cellefunksjon i kroppen. Utilstrekkelig konsum over hele verden truer med å skape en omfattende helsekrise. Når vi fortsetter med å fjerne sink fra jordsmonnet og unngår animalske proteiner, mener enkelte eksperter at tilskudd i stor stil vil bli nødvendig.
   Atkins mener å ha dekning for at sinkmangel kan han noe med mange mangelrelaterte sykdommer og nevner: schizofreni og andre psykiatriske forstyrrelser, diabetes, prostatafrostørrelse, katarakter, hjertesykdom, nedbrytning av hjernen og nervesystemet, svakt immunforsvar, ufullstendig fordøyelse, magesår, matallergier, opphopning av giftige metaller, dårlig sårheling, forkjølelse, benskjørhet, hudproblemer, tretthet, dårlig apetitt, dårlig hørsel og de mange symptomene på ubalanse i blodsukkeret.
   Sink stabiliserer blodsukkeret, hjelper bukspyttkjertelen med å produsere insulin. Selv om sink har ry på seg for å være et mannlig næringskonsentrat, er sink fundamentalt for seksualiteten og forplantnings-helsen til begge kjønn.»
   Denne legen mener å kunne påvise at folk med ADHD og ADD ofte har sinkmangel:


iHealthTube.comCould This Deficiency Be an Underlying Cause of ADD?