Selen-tilskudd reduserer faren for kreft ifølge undersøkelser

Fra Dr Atkins bøker:

Selen: «Antioksidant som motvirker kreft«
Dette er hva Akins skrev i 1998:
Et stoff som kan redusere forekomsten av kreft med nesten 40% og senker dødsratene ved kreft med 50 prosent burde hilses velkommen som vårt største medisinske gjennombrudd og gis til hver eneste person i verden. I 1996 fikk vi vite at selentilskudd hadde oppnådd disse fabelaktige resultatene. Men da forskningsresultatene ble offentliggjort i det prestisjetunge Journal of the American Medical Association ble de etterfulgt av denne kommentaren:»Ikke trekk forhastede slutninger før mer forskning er gjennomført»
Ikke noe annet spormineral er så viktig for vårt antioksidantforsvar. Det forsterker også kroppens immunforsvar mot viruser og andre invaderende patogener. De følgende sykdommene reagerer godt på selentilskudd: AIDS, godt for hjertet, betennelsessykdommer, Skjoldbrusk-kjertel-forstyrrelser, metallforgiftning, fosterskader, betennelse i bukspyttkjertelen og kreft. Atkins mener at dette kan være kreftens overmann og viser til følgende undersøkelse fra 1996: Studien varte i 10 år og ble støttet av det amerikanske kreftinstituttet og omfattet 1312 frivillige (75% var menn). 200 mcg (fra sopp) ble gitt daglig. Selenbrukerne hadde en 49% reduksjon i dødsratene for de tre vanligste kreftformene (lunge, prostata og tykktarm/rektum). Studiens resultater burde burde forandre verdens syn på kreftforebygging og kosttilskudd. Den burde absolutt lære oss at for å være optimalt beskyttet mot kreft, trenger vi mer selen enn vi får gjennom kosten. Tilskudd gir en billig beskyttelse mot denne drepende sykdommen.

GRATIS prøver og brosjyre på Sizzling Minerals

Paranøtter, kveite, tunfisk, sardiner, reker og kalkun er blant matvarene som inneholder mest selen.

Dr Glidden mener å ha dekning for at hvis alle kvinner tar 200mcg selenium daglig, vil brystkreft reduseres med 80%!!! Og at cellegift virker i 3% av tilfellene og selen 80%!!

Innholdet i disse sidene er ment for utdannelse. Ekstra inntak av vitaminer og mineraler må ikke erstatte et variert kosthold. Konferer alltid med din lege før du endrer medisinering.